Nakit, Rojstvo

Nepozabno darilo ob rojstvu otroka, ga poznate?

zlatarna-bb-blog-nepozabno-darilo-ob-rojstvu-otroka

Rojstvo otroka je gotovo največja prelomnica v posameznikovem življenju. Veselje preplavlja tako novopečene starše kot tudi njuno družino in prijatelje. Dogodka, ki tako zaznamuje življenje, se radi spominjamo tudi takrat, ko mladina že davno razpre svoja krila.

Denar, igrače, oblačila in podobno so sicer praktična in lepa darila, a ne trajajo večno oziroma jih otrok preraste. Zato je nakit popolno darilo ob rojstvu otroka. Ostane za vedno, ima ogromno spominsko in tudi materialno vrednost. Lahko pa ga podarite tudi mamici, ne samo otroku.

A kako izbrati pravega? V pomoč naj vam bosta spodnji vodič za izbiro popolnega kosa nakitain bogata spletna ponudba zlatarne BB, kjer izbrani kosi nakita nastajajo ročno, izpod izkušenih rok mojstra Branimirja Boršiča.

Zakaj izbrati nakit za darilo?

Zlatarna BB je družinsko podjetje, zato je za nas družina najvišja vrednota.

Z ljubeznijo in mislijo na najlepše družinske trenutke smo ustvarili tudi kose za najmlajše, s katerim ne morete zgrešiti, kadar nameravate obdariti novopečena starša oziroma podariti novorojenčku darilo, ki ga bo spremljalo skozi vse življenje.

Z izbranim nakitom poudarimo svojo naklonjenost novi družinici in jim podarimo nekaj, kar jih bo spremljalo vse življenje – tako kot naša ljubezen.

S podarjenim nakitom nam dragi osebi povemo, da smo srečni skupaj z njo, da smo si z izbiro nakita vzeli čas za darilo, za katerega želimo, da jo spremlja vse življenje. Kako torej izbrati pravi kos nakita za novopečeno družino?

Vodič za izbiro popolnega kosa nakita

Najprej se odločite kaj izbrati – zlato ali srebro? Pri nakitu sicer ni pravega pravila, ali izbrati zlato ali srebro – največkrat je količina denarja, ki ste jo pripravljeni vložiti v darilo, tisti dejavnik, ki pretehta tehtnico na eno ali drugo kovino. Morda pa vam bo v pomoč pri izbiri tudi simbolika teh dveh kovin:

  • ZLATO je simbol uspeha, zmagovalcev in sonca, navadno ga povezujemo z blaginjo, razkošjem in eleganco.
  • Zlato je na voljo v rumeni barvi, redkeje v rdeči ali rožnati, izjemno priljubljen je tudi nakit iz belega zlata.
  • SREBRO in srebrna barva pa sta simbol nežnosti in modernosti.

Nato se odločite še, ali boste nakit podarili mamici ali otroku. Še en način, kako lahko bistveno zmanjšate izbor nakita, je, da premislite, ali ga boste poklonili v dar novopečeni mamici ali ga boste namenili dojenčku za čas, ko bo starejši.

Nakit kot darilo za mamico: v Zlatarni BB nudimo bogato izbiro obeskov za verižice, ki jih bodo mamice z veseljem nosile vse življenje.

Zadnja leta so izjemno priljubljene elegantne črke, ki jih kot inicialke otrokovega imena mamice nosijo okoli vratu. Črko vam seveda izdelamo po želji. Lahko pa se vrnete k klasiki in izberete motiv ljubezni – srce.

Izbire nakita je torej več kot dovolj, če pa v naši ponudbi ne najdete ničesar primernega zase …

… vam nakit izdelamo tudi po meri.

Najboljše pa je, da lahko izbrano darilo le z nekaj kliki naročite na dom ali v darilni embalaži na dom novopečene družine.

Vsak izdelek Zlatarne BB je sad spretnih rok zlatarskega mojstra Branimirja Boršiča. Izdelki so izdelani z ljubeznijo, slovenskega porekla. Imate posebne želje? Pokličite 070 644 056.

Povezane objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja