Nakit, Akcije

Romantična eleganca nakita v obliki srca: Popolna ponudba daril za Valentinovo

zlatarna-bb-blog-valentinovo-nakit-srce-nakit-zanjo-darilo-valentinovo

Ko ljubezen zaiskri in srca začnejo biti v ritmu strasti, se bliža poseben dan – Valentinovo. To je čas, ko lahko izrazimo svojo naklonjenost in ljubezen na poseben način. Zlatarna BB, dom ustvarjalnosti in kakovosti, je pripravljena popestriti vaše Valentinovo z edinstveno ponudbo, ki združuje romantiko in umetnost v obliki čudovitih obeskov v obliki srčkov.

Vstopite v čarobni svet izjemnega nakita v obliki srca, kjer vsak kos pripoveduje zgodbo spretnih rok zlatarskega mojstra Branimirja Boršiča.

Obeski srčki: Simbol brezčasne romantike, ki pogreje …

Srce, simbol ljubezni, se neizpodbitno ujema z duhom Valentinovega. In ker smo po srcu romantiki, imamo tudi  v naši ponudbi čudovite obeske srčke, ki so več kot le nakit – so izraz čustev in nežnosti. Vsak srček je ročno oblikovan z največjo pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja, da nosi v sebi prav poseben čar.

Raznolika ponudba za Valentinovo: Ideje za darilo, za vse okuse

  • V Zlatarni BB se zavedamo raznolikosti okusov in želja, zato ponujamo obeske srčke v različnih izvedbah. Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasične elegance, drznih dizajnov ali subtilne prefinjenosti, boste v naši ponudbi zagotovo našli nekaj, kar odraža vašo edinstvenost in okus.

  • Praznovanje ljubezni postane še bolj posebno, če izberete personaliziran obesek srček. Zlatarna BB vam omogoča, da izberete gravuro ali dodate poseben detajl, ki bo vašemu darilu dodal še večjo čustveno vrednost in osebno noto.

Vsak obesek srček iz Zlatarne BB ni le izraz ljubezni, temveč tudi zavezanost kakovosti. Naši obeski srčki so namreč izdelani iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja, da bo vaš nakit ostal neprekosljiv spomin na to posebno Valentinovo.

Posebna ponudba za Valentinovo: Obeski srčki

Ob tem prazniku ljubezni vam v Zlatarni BB ponujamo tudi posebne ugodnosti in popuste na izbrano kolekcijo obeskov srčkov. Razvajajte svojo ljubljeno osebo s prefinjenim kosom nakita, ki bo obeležil vašo ljubezen in skupno zgodbo.

Valentinovo je priložnost, da svojo ljubezen izrazite na poseben način. Z izbiro obeska srčka iz Zlatarne BB ne le obogatite ta čaroben trenutek, temveč tudi ustvarite nepozaben spomin, ki bo trajal skozi vsa leta vajine ljubezni. Pustite, da srca spregovorijo in se prepustite čarobnosti Valentinovega z Zlatarno BB.

 

PONUDBA ZA VALENTINOVO
OBESKI SRČKI
  • OBESKI SRČKI

Ženski obesek SRČEK 1

140,00 

Ženski obesek LARRY

135,00 

Ženski obesek DOUBLE HEART

210,00 

Ženski obesek SRČEK 2

100,00 

Ženski obesek LINY

95,00 

Obesek za par MOJE SRCE

342,00 

Ženski obesek TORI

75,00 

Ženski obesek ELY

70,00 

Ženski obesek KAYA

130,00 

Ženski obesek RUBBY

30,00 

Ženski obesek ROSE

205,00 

Ženski obesek CYNTHIA

65,00 

Ženski obesek NATALLY

50,00 

Ženski obesek HEART

95,00 

Ženski obesek SARY

145,00 

Povezane objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja