Nakit, Poroka

Tudi zimska poroka je lahko kot iz pravljice

zlatarna-bb-blog-zimska-poroka-pravljica-2

Eden najlepših razlogov za zimsko poroko, ki so nam jih navedli naši poročni pari med izbiranjem popolnega poročnega prstana je, da je zimski čas preprosto poseben. Gre namreč za konec in začetek leta, čas praznovanj, tradicije, družine in ljubezni. Zima je čas, ko smo si blizu.

Oglejte si še več razlogov za zimsko poroko, ki so jih z nami delili poročni pari in njihove nasvete, s katerimi bo vaša zimska poroka resnično pravljična.

Zimska poroka – DA ali NE?

Velik DA! Zimske poroke so postale pravi hit v tujini, počasi pa se prebijajo tudi k nam. Predvsem je ideja všeč tistim, katerih gostje so tekom leta (pre)zasedeni. Ker imajo gostje v zimskem času povečini več časa in jim ni potrebno prilagajati dopusta vašemu datumu poroke.

Zakaj zimska poroka?

  • Ker imajo poročni ponudniki manj zasedene termine, tako boste prej lahko dobili željeno gostišče, fotografa, catering …Prav tako boste od fotografa in snemalca verjetno v krajšem času prejeli poročne fotografije in video, saj ne bosta imela toliko drugih porok in dogodkov kot poleti.
  • Izognili se boste najbolj neprijetnemu delu poletne poroke – vročini!
    Vročine marsikdo ne prenaša dobro – ljudje postanejo hitro nervozni in nejevoljni, se izogibajo plesu … Nikomur na fotografijah niso všeč potne sledi na srajcah in oblekah. Damam in predvsem nevesti pa predstavljajo tudi hudo oviro topeča se in manj obstojna ličila.

Zaradi hladnih temperatur decembra, januarja in februarja se izognemo še enemu dejavniku, ki povzroča največ stresa bodočim nevestam – stresu zaradi vremenske napovedi.Dež, sneg, sonce – kar koli bo sijalo ali padalo z neba na vajin poročni dan pozimi, bosta obrnila v svojo korist, ko bo šlo za vajine poročne fotografije. Sicer pa se preveč ne bosta sekirala, saj 99 odstotkov zimskih porok poteka v zaprtih in toplih prostorih.

Ali ste vedeli?

Pri zimski poroki lahko privarčujete. Po poletni sezoni se znižajo cene poročnih oblek, da se naredi prostor za prihajajoče nove modele – odlična priložnost za vas, da pridete do svoje sanjske poročne obleke precej ceneje. Če vam dolgi rokavi niso všeč, bomo v nadaljevanju članka z vami delili tudi nasvet, kaj obleči čez obleko za trenutke na mrzlem (med prevozom do matičarja, med fotografiranjem …).

Cenejša okrasitev – mnogo poročnih dvoran (gostišč, hotelov itd.) bo zaradi prazničnega časa imelo že dekoriran prostor, tako boste prihranili tudi tukaj.Prepričajte se le, da poročna dvorana ne bo polna božičnih motivov, če vam to ni všeč – čipke, majhne lučke, sveče, vejice zimzelenih dreves, cimet, pozlačene vejice in storži so le nekaj idej dekoracije, s katerimi je lahko vaša poroka z minimalno okrasitvijo šik in elegantna.

Prav tako lahko gostom ugodno pripravite izvirna darilca z zahvalo: skodelica z vrečko domačega čaja ali pripravka za vročo čokolado, šal ali odejica, ki hkrati skrbi, da je gostom toplo na poroki, bodo vašim gostom ostali lep in praktičen spomin na vajin poseben dan.

Ko si v Zlatarni BB bodoča nevesta in ženin izbirata poročna prstana, se precej pogovarjamo, saj lahko tako najboljše svetujemo. Le tako bodoča mladoporočenca dobita poročna prstana, ki sta popolna v vseh pogledih – dizajnu in prilagojena njunim življenjskim slogom in navadam.

Povezane objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja